Rejsmeddinhund.dk

Hvis uheldet er ude

Forsikring
Din hund er naturligvis ansvarsforsikret (for det skal den være), og ansvarsforsikringen dækker også udenfor landets grænser. Har du sygeforsikret din hund? Inden den er fyldt fire år, kan du forsikre den, og det er en god ide. Men hos nogle forsikringsselskaber, bl.a. Tryg, dækker denne forsikring IKKE i udlandet. Det gør en sygeforsikring hos Dyrekassen Danmark derimod, og derfor er det en god ide, at du inden rejsen forhører dig hos dit forsikringssleskab om, hvorvidt din hund er forsikret ved eventuel sygdom. Skulle der ske noget på turen, skal det naturligvis IKKE afholde dig fra at gå til dyrlæge - uanset om udgifter til behandlingen bliver dækket, når I kommer hjem.

Sygdom
Der findes glimrende dyrlæger i udlandet – så opsøg en dyrlæge, hvis du har den mindste mistanke om sygdom. Betal hvad det koster. Hellere 10 gange for meget til dyrlæge end én for lidt.

Nyttige links:
www.dyrekassen.dk

 

Hunden er forsvundet!
Det værst tænkelige er sket. Hunden er forsvundet! Den er i et område, den ikke kender – og ingen kender den - eller dig. Sørg altid for, at din hund bærer et tydeligt navne- og telefonnummerskilt. Undlad hundens navn – skriv blot dit efternavn på skiltet. Og HUSK + 45 og dit mobilnummer. Vis tydeligt at du leder efter en hund. Tag en snor med og kald. Spørg folk om de har set din hund og forklar, at de kan give besked på et kendt sted – en restaurant eller et hotel i byen, hvis de finder eller ser den. Eller giv dem dit visitkort. Kontakt politistationen.
Der findes også GPS til hunde. Petlink er en en lille sender, der sættes på hundens halsbånd, og via din mobiltelefon kan du spore din hund.

Nyttige links:
www.petlink.dk

 

 
Danish(DK)English (United Kingdom)
gratis periode ophører den 1/6 2009
sat på den 5. Maj 2009
sat på den 14 maj 2009 udløber 14- juli 2009
sat på den 21 maj 2009 udløber 21 juli 2009
sat på den 21 maj 2009 udløber 21 juli 2009
sat på den 15 september 2010

Ikke alle hunde har det så godt som vores! Støt: