Rejsmeddinhund.dk

Planlægningen

There are no translations available.

Rejsen begynder med drømmen. Hvor kunne jeg dog godt tænke mig at…

For nogen er rejsen blot en del af hverdagen, boliger i to forskellige lande, arbejde i udlandet. Uanset hvad, er det vigtigt at tænke på hunden. Dens plads er nu engang der, hvor der er trygt og godt for den at være. De kendte omgivelser, de kendte mennesker – flokken. Spontane handlinger kan være fine nok, men har man et dyr med sig, er det ikke altid til dens bedste. Så man skal tænke sig godt om, og undersøge mulighederne grundigt. Her er nettet fænomenalt, for en milliard oplysninger ligger der lige foran én, og man kan hurtigt spørge yderlige og for det meste få et brugbart svar i løbet af kort tid.

 

Brug turistbureauerne. De er dygtige og vil gerne hjælpe. Man kan også trække på andre rejseerfarne folk. De fleste vil gerne dele deres oplevelser med andre, og ved ofte mere end diverse myndigheder og transportselskaber. Skal hunden med på ferien, så tag udgangspunkt i, om hunden overhovedet vil bryde sig om at være med. Er det måske sjovt for en hund at skulle tilbringe ferien med gispende at søge skygge og en kølig plet? Eller tilbringe en del af tiden låst inde i en (varm) bil? Være alene på et hotelværelse, i et lejet fremmed hus? Være til besvær, bare fordi man er en hund og ikke kan komme med på museer, i teatre osv.? Nogle lande er bedre at rejse i med hund end andre. Man er generelt hjertelig velkommen med hund i Tyskland, Schweiz, Frankrig og Storbritannien. Så planlæg rejsen i god tid, og sæt dig i hundens sted. Turen skal være en fornøjelse for alle.

Nyttige links:
På visit + landets navn + com el.lign. finder du diverse turistkontorer.
Det britiske turistkontor:
www.visitbritain.dk

Træn hunden og træn dig selv
Det er allerbedst at rejse med en venlig og velopdragen hund. En hund, der kan omgås andre, både to- og firbenede. Man kan sagtens træne hunden til at tage enhver situation forholdsvis upåvirket, men man skal også her begynde i god tid. Det kan allerede være med hvalpetræ-ningen, hvor hunden lærer at klare selv stressende og pressede situationer, men tag også gerne hunden med rundt fra starten. Væn den til at køre bil. Er den køresyg, hvilket hvalpe ofte kan være, så lad den langsomt vænne sig til, at bilen er et godt sted, hvor den ikke nødvendigvis bliver dårlig af at være. Sæt jer sammen ind i bilen og bliv siddende der et stykke tid, uden at køre nogen steder. Med tiden forsvinder køresygen for det meste. Find også en nærliggende hundeskov og væn hunden til at omgås andre hunde uden dig som slæbeanker, og med en snor fuld af signaler.

Nyttige links:
Hundeskove: www.hundeskovene.dk

 

 
Danish(DK)English (United Kingdom)
gratis periode ophører den 1/6 2009
sat på den 5. Maj 2009
sat på den 14 maj 2009 udløber 14- juli 2009
sat på den 21 maj 2009 udløber 21 juli 2009
sat på den 21 maj 2009 udløber 21 juli 2009
sat på den 15 september 2010

Ikke alle hunde har det så godt som vores! Støt: